iHealth Edge ile Tanışın

Türkiye’de de çeşitli tüketici elektroniği mağazalarında satılmakta olaniHealt ürünleri, temelde tansiyon, kalp ritmi gibi konulara ağırlık veren şık tasarımlı cihazları ile tanınıyor. Şirketin CES 2015’te tanıttığı aygıt daklasik spor ve aktivite odaklı teknolojik aksesuarlar sınıfına dahil oluyor.

iHealth Edge adını alan giyilebilir teknoloji ürünü, bileğe takılıyor ve OLEDekranı üzerinden size çeşitli veriler sunuyor. Bu veriler atılan adım sayısı, geride bırakılan mesafe, yakılan kalori, uyku takibi şeklinde.

Tüm bu aktivitelerin sonrasında özet rapor da iOS ve Android’li akıllı telefonlar üzerinden görülebiliyor. Ayrıca sessiz bir şekilde yani sadece titreşimle sizi uyandırma ya da uzun süre hareketsiz kaldığınızda yine benzer bir uyarı verilmesi de cihazın diğer özellikleri arasında.

Yağmur, ter gibi ufak çaplı sıvı temaslarına karşı dayanıklı olan aktivite bilekliğinin su geçirmeme özelliği ise bulunmuyor.

15-01/07/ekran_resmi_2015-01-06_22_41_17.jpgPil dayanıklılığı 5-7 gün arası olarak açıklanan aygıtın arka kısmında manyetik bir şarj bağlantısı bulunuyor. Boş pilin tam dolu hale gelmesi iki saat civarı sürüyor. Genel olarak şık ve fonksiyonel bir sporcu bilekliği olarak yorumlanabilen iHealth Edge’ın ABD için açıklanan satış fiyatı ise 70 dolar.

Ocak 8, 2015 tarihinde Uncategorized içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın